AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şort giymek

Kahve falında beyaz şort giymek

Kahve falında beyaz şort giymek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ağzının tadının bozulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz şort giymek gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmenin size bir yararı yoksa, ortamı germemek için kabul etmek daha doğru olabilir.

Kahve falında beyaz şort giymek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe şort giymek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi şort giymek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil şort giymek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah şort giymek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kot şort giymek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Kahve falında şort giymek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mini şort giymek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir