AnaSayfa / Genel / Kahve falında şort giymek

Kahve falında şort giymek

Kahve falında şort giymek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, makamının artacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şort giymek gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Kahve falında mavi şort giymek parasız ve işsiz kalacağına, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz şort giymek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, işinden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında sarı şort giymek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek kindar olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kot şort giymek yerinde saymayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına yorulur.

Kahve falında mini şort giymek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şort giymek aile içinde saadetinin artacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında kısa şort giymek büyük fırsatlar yakalayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir