AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa şort giymek

Kahve falında kısa şort giymek

Kahve falında kısa şort giymek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kısa şort giymek gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Kahve falında kısa şort giymek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında pembe şort giymek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz şort giymek zafer ve bol kazanç getireceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında şort giymek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kot şort giymek işlerinin çok açılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah şort giymek gözden düşeceğine, adaletin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı şort giymek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mini şort giymek kısmetlerinin açılacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir