AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin şort giydiğini görmek

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Kahve falında birinin şort giydiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında mini şort giymek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına işarettir.

Kahve falında şort giymek unvan sahibi olacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine inanılır.

Kahve falında kısa şort giymek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi şort giymek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şort giymek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil şort giymek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz şort giymek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir