AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı şort giymek

Kahve falında sarı şort giymek

Kahve falında sarı şort giymek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı şort giymek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında sarı şort giymek iş güç sahibi olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulur.

Kahve falında sarı şort görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mini şort giymek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa şort giymek dertlerin bir anda sona ereceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil şort giymek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz şort giymek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kot şort giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında şort giymek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir