AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot şort giymek

Kahve falında kot şort giymek

Kahve falında kot şort giymek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, Allah’a dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında kot şort giymek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Kahve falında kot şort giymek kendisini işine veremeyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında pembe şort giymek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şort giymek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında şort giymek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa şort giymek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında mavi şort giymek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında mini şort giymek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir