AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi şort giymek

Kahve falında mavi şort giymek

Kahve falında mavi şort giymek değer göreceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, rütbenin yükseleceğine, rızkının sonsuz olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Kahve falında mavi şort giymek gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Kahve falında mavi şort giymek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil şort giymek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, şansının kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında şort giymek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kot şort giymek işlerinin günden güne açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kısa şort giymek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şort giymek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı şort giymek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir