AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda şemsiye görmek

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çok sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak mevki kaybına uğrayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur şemsiye görmek kazancının günbegün artacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir