AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe şemsiye görmek

Kahve falında pembe şemsiye görmek

Kahve falında pembe şemsiye görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, rahat bir nefes alınacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe şemsiye gördüyseniz:

  • Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir.

Kahve falında pembe şemsiye görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına inanılır.

Kahve falında pembe şemsiye almak yapılan hataların düzeltileceğine, önemli yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiye uçmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah şemsiye almak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye tamir etmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni şemsiye görmek işinin gücünün rast gideceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye şemsiye vermek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir