AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye hediye vermek

Kahve falında şemsiye hediye vermek

Kahve falında şemsiye hediye vermek ticari faaliyetlerinin artacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, engellerin ortadan kalkacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye vermek gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Kahve falında şemsiye hediye almak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, iş kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye hediye edildiğini görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye şemsiye almak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiye hediye vermek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye etmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında sarı şemsiye görmek eşi ile arasının açılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye delalet etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir