AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın mumbar temizlemek

Kahve falında karın mumbar temizlemek

Kahve falında karın mumbar temizlemek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın mumbar temizlemek gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Kahve falında karın mumbar temizlemek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, işleri yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın mumbar görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, malını ve parasını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında karın mumbar yemek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında mumbar temizlemek ticaretinin gelişeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında karın bölgesinde yara görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir