AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mum görmek

Kahve falında mavi mum görmek

Kahve falında mavi mum görmek geçiminin güçleşeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında mavi mum gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Kahve falında mavi mum görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında mumun söndüğünü görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet eder.

Kahve falında kına mumu görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mumun yandığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilek mumu görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında beyaz mum almak kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mum satın almak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına inanılır.

Kahve falında elinde mum tutmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir