AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum çiçeği görmek

Kahve falında mum çiçeği görmek

Kahve falında mum çiçeği görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mum çiçeği gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mum çiçeği görmek önünü açacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında renkli mumlar görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, variyetinin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide mum yakmak işlerinin tutacağına, iyiliğe ve güzelliğe işarettir.

Kahve falında kilisede mum yakmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mumlar yakmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında dilek mumu görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta mumu yakmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden mum almak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir