AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından zincirlenmek

Kahve falında ayağından zincirlenmek

Kahve falında ayağından zincirlenmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağından zincirlenmek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ayağından zincirlenmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında ayağını zincirli görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı zincir görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın zincir bulmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında zincir yutmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zincire bağlanmak kötü günler geçireceğine, çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında kopuk zincir görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir