AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk zincir görmek

Kahve falında kopuk zincir görmek

Kahve falında kopuk zincir görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, insanlara olan güvenin artacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kopuk zincir gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Kahve falında kopuk zincir görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kopuk parmak görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başı kopuk insan görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kopuk kemer görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kuyruğu kopuk yılan görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret eder.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, patlama noktasına geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir