AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda altın zincir görmek

Kahve falında boynunda altın zincir görmek

Kahve falında boynunda altın zincir görmek mutlu ve huzurlu olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda altın zincir gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalettir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işarettir.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek güzel günler için çalışılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında boynunda zincir görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında boynuna zincir takmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincirin koptuğunu görmek yepyeni biri haline geleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir