AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını zincirli görmek

Kahve falında ayağını zincirli görmek

Kahve falında ayağını zincirli görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağını zincirli gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında ayağından zincirlenmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını zincirli görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, rahat nefes almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zincirli kapı görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, tabiatı kötü olan kişiye alamet eder.

Kahve falında zincire bağlanmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında zincirli köpek görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, namaz kılacağına delalet eder.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek günahkâr olacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işarettir.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan zinciri görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, kötü noktalara geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir