AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincire bağlanmak

Kahve falında zincire bağlanmak

Kahve falında zincire bağlanmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zincire bağlanmak gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında zincire bağlanmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında gümüş zincir bulmak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kopuk zincir görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret eder.

Kahve falında zincirle dövülmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında zincir kırmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize yorulur.

Kahve falında ayağından zincirlenmek bir akrabadan hata görüleceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zincir görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir