AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe düğme görmek

Kahve falında pembe düğme görmek

Kahve falında pembe düğme görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe düğme gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında pembe düğme görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz düğme görmek evdeki nimetin çoğalacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kopuk düğme görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı düğme görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğmenin kopması görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına inanılır.

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir