AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğmenin kopması görmek

Kahve falında düğmenin kopması görmek

Kahve falında düğmenin kopması görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, arzuların yerine geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında düğmenin kopması gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde olun, kararlı bir şekilde hareket edin.

Kahve falında mavi düğme görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında renkli düğme görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında pantolon düğmesi görmek hakkı olanlara kavuşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi düğme görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düğme yutmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğme kaybetmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kol düğmesi takmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir