AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömleğe düğme dikmek

Kahve falında gömleğe düğme dikmek

Kahve falında gömleğe düğme dikmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında cekete düğme dikmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek düğmesi açmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kazancının hiç azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş düğme görmek iyi hissedeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi düğme görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir