AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli silahla vurulmak

Kahve falında ateşli silahla vurulmak

Kahve falında ateşli silahla vurulmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, geçiminin zorlaşacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, şansızlığın kırılacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ateşli silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında ateşli silahla vurulmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla bacağından vurulmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla birinin vurulduğunu görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, söylediklerinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak moralinin yerine geleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının silahla vurulduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kolundan vurulmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir