AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez sucuğu görmek

Kahve falında pekmez sucuğu görmek

Kahve falında pekmez sucuğu görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pekmez sucuğu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında pekmez sucuğu görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında pekmezli sucuk görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında cevizli pekmez yemek sevilen bir kişi olunacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında tahinli pekmez yemek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez yediğini görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir