AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez satın almak

Kahve falında pekmez satın almak

Kahve falında pekmez satın almak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında pekmez satın almak gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Kahve falında pekmez satın almak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında pekmez ikram etmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dut pekmezi yapmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pekmezli sucuk görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında cevizli pekmez yemek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar pekmezi görmek ondan şifa göreceğine, hasretin ve özlemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında pekmez tahin görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir