AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe pekmez görmek

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğe pekmez gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek onun kıymetini her daim bileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dut pekmezi yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar pekmezi görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında tahinli pekmez yemek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden pekmez almak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında bal pekmez görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir