AnaSayfa / Genel / Kahve falında andız pekmezi görmek

Kahve falında andız pekmezi görmek

Kahve falında andız pekmezi görmek mutlu bir evliliğe, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, muradına eremeyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında andız pekmezi gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında andız pekmezi görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında andız ağacı görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahin pekmez görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz pekmez görmek isteklerinize kavuşacağınıza, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez satın almak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cevizli pekmez yemek küslüklerin biteceğine, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir