AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut pekmezi görmek

Kahve falında armut pekmezi görmek

Kahve falında armut pekmezi görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, zararlarını telafi edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, mubah olmayan yollara sapacağına yorulur.

Kahve falında armut pekmezi gördüyseniz:

  • Elinizdeki olanakları kullanarak kendinize daha bir güvende olmanızı sağlayacak çalışmalarda bulunacaksınız.

Kahve falında armut pekmezi görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında pekmez aldığını görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında pekmez ikram etmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dut pekmez görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm pekmezi görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Kahve falında bal ve pekmez görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut pekmezi görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir