AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden pekmez almak

Kahve falında ölüden pekmez almak

Kahve falında ölüden pekmez almak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında ölüden pekmez almak gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Kahve falında ölüden pekmez almak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında pekmez yaptığını görmek şansının artacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pekmez içmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine pekmez vermek sıkıntısının biteceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pekmez görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz pekmez görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmezli sucuk görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir