AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan mısır almak

Kahve falında pazardan mısır almak

Kahve falında pazardan mısır almak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, makbul olan mallar edineceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulur.

Kahve falında pazardan mısır almak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Kahve falında pazardan mısır aldığını görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda mısır görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan mısır almak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan marul almak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan elma almak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda gezmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pazardan üzüm almak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda dolaştığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir