AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda dolaştığını görmek

Kahve falında pazarda dolaştığını görmek

Kahve falında pazarda dolaştığını görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, bereketli günler geçirileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, bol nimete kavuşulacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında pazarda dolaştığını gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında pazarda dolaştığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında suya doymamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında birilerini doyurmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçların dolaştığını görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında köpek dolaştırmak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında doymadığını görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini doyurmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir