AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan marul almak

Kahve falında pazardan marul almak

Kahve falında pazardan marul almak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan marul almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında pazardan marul almak sıkıntılarının son bulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda marul görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında marul ve yeşillik görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık marul görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında marul salatası görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında toprakta marul görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında marul bahçesi görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına yorulur.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir