AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan mısır aldığını görmek

Kahve falında pazardan mısır aldığını görmek

Kahve falında pazardan mısır aldığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, yoksul için zenginliğe tabir olunur.

Kahve falında pazardan mısır aldığını gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında pazardan mısır aldığını görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda mısır görmek sorunların tarihe karışacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan mısır almak yatırımlarının kar getireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır aldığını görmek iş hayatında saygı göreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pazardan portakal almak mutsuz ve moralsiz olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan tavuk almak kızgınlıkların geçeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pazarda yeşillik görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir