AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda mısır görmek

Kahve falında pazarda mısır görmek

Kahve falında pazarda mısır görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, konforunun yerinde olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rızkının kesileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda mısır gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran her şeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında pazardan mısır almak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına alamet eder.

Kahve falında pazarda mısır görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan mısır aldığını görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret eder.

Kahve falında pazar yapmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pazardan sebze almak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan meyve almak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında pazarda ceviz görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan süpürge almak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir