AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda gezmek

Kahve falında pazarda gezmek

Kahve falında pazarda gezmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında pazarda gezmek gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Kahve falında pazarda gezdiğini görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında çarşı pazar gezmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında pazar yerinde gezmek çok rahat bir hayata adım atacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pazarı gezmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda gezmek umutlarının çoğalacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine yorulur.

Kahve falında halk pazarı görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan mısır almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kurulmuş pazar görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir