AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan elma almak

Kahve falında pazardan elma almak

Kahve falında pazardan elma almak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında pazardan elma almak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında pazardan elma almak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında pazarda elma görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan kırmızı elma almak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan kavun almak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan kırmızı biber almak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarlamacı olmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan çilek almak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan nar almak zararın telafi edileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir