AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan üzüm almak

Kahve falında pazardan üzüm almak

Kahve falında pazardan üzüm almak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında pazardan üzüm almak gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında pazarda üzüm görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulur.

Kahve falında pazardan üzüm almak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece pazara gitmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir koyduğu işten üç alacağına işarettir.

Kahve falında eski pazar görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan ekmek almak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan balık satın almak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında elbise pazarı görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çarşı pazara gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zarara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir