AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan portakal almak

Kahve falında pazardan portakal almak

Kahve falında pazardan portakal almak umutlarının kırılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında pazardan portakal almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Kahve falında pazardan portakal almak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında portakal satın almak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin portakal verdiğini görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal istemek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal dilimleri görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal fidanı görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulur.

Kahve falında bozulmuş portakal görmek her anlamda şifa bulmaya, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine delalettir.

Kahve falında portakal görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir