AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır aldığını görmek

Kahve falında mısır aldığını görmek

Kahve falında mısır aldığını görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında mısır aldığını gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Kahve falında pazardan mısır aldığını görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır aldığını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru mısır görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarda mısır görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş mısır görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yanlış seçimler yapacağına işaret eder.

Kahve falında patlamış mısır yapmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mısır somağı görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş mısır görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir