AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda yeşillik görmek

Kahve falında pazarda yeşillik görmek

Kahve falında pazarda yeşillik görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kötü yola sapmayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarda yeşillik gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında pazardan yeşil soğan almak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulur.

Kahve falında pazardan yeşil biber almak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda yeşillik görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan yeşillik almak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda satış yapmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında pazardan elma almak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan patlıcan almak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir