AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan tavuk almak

Kahve falında pazardan tavuk almak

Kahve falında pazardan tavuk almak evli ise çocuk sahibi olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, işten yana şansının açık olacağına, çok sevinçli haberler alacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Kahve falında pazardan tavuk almak gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Kahve falında pazardan tavuk almak fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında pazardan sebze almak haksızlık ve nankörlük göreceğine, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise pazarı görmek malın bereketinin artmasına, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda ayakkabı görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pazarda mısır görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında çarşı pazar gezmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir