AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan lahana almak

Kahve falında pazardan lahana almak

Kahve falında pazardan lahana almak duaların boşa gideceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan lahana almak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda lahana görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalet eder.

Kahve falında pazardan lahana almak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana dikmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana almak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hatalı yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana sarmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana turşusu yapmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında lahana sarma görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir