AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan beyaz lahana almak

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında pazarda lahana görmek ana baba sözü dinlemeye, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere alamet eder.

Kahve falında pazardan lahana almak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz top lahana görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana pişirmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana kesmek malını ve parasını kaybedeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarmak yüksek mertebeye geleceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir