AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana turşusu yapmak

Kahve falında lahana turşusu yapmak

Kahve falında lahana turşusu yapmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana turşusu yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ileride pişmanlık duyacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında lahana turşusu yapmak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana turşusu görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahana turşu yemek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lahana turşusu yemek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok daha iyi günler göreceğine yorulur.

Kahve falında lahana yemeği yapmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında lahana dolması yapmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir