AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana dikmek

Kahve falında lahana dikmek

Kahve falında lahana dikmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Kahve falında lahana dikmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Kahve falında lahana dikmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Kahve falında lahana fidesi dikmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında lahana sarması görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında lahana pişirmek alacaklarını tahsil edeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında lahana sarma görmek duygularını açığa vuracağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lahana bahçesi görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana yemek zarar etmeyeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir