AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana sarma görmek

Kahve falında lahana sarma görmek

Kahve falında lahana sarma görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulur.

Kahve falında lahana sarma gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Kahve falında kara lahana sarması görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, durumun değişmesine işaret eder.

Kahve falında lahana sarması yapmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması pişirmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana sarması yemek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek kazançlı çıkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana sarma görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir