AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana almak

Kahve falında kara lahana almak

Kahve falında kara lahana almak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, rahatının da yerine geleceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana almak gördüyseniz:

  • Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.

Kahve falında kara lahana aldığını görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana çorbası görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış kara lahana görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kara lahana görmek yol yordam öğretileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulur.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kara lahana yemek dileklerin yerine geleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana satın almak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara lahana almak giderlerin artış göstereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir