AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda lahana görmek

Kahve falında pazarda lahana görmek

Kahve falında pazarda lahana görmek para ve zaman ayıracağına, alim ve bilge insan olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda lahana gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Kahve falında pazardan lahana almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında pazarda lahana görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında lahana koparmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, dertleri biteceğine delalettir.

Kahve falında kara lahana toplamak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında lahana fidelemek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında lahana sarması görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında lahana turşusu yemek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir