AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan eşya almak

Kahve falında pazardan eşya almak

Kahve falında pazardan eşya almak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kazancının azalacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, her zaman neşeli olacağına inanılır.

Kahve falında pazardan eşya almak gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında pazardan eşya almak hayatının rast gitmeye başlayacağına, hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında pazardan erik almak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan mantar almak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında pazarda bir şey satmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan enginar almak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan kavun almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda yürümek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir