AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda bir şey satmak

Kahve falında pazarda bir şey satmak

Kahve falında pazarda bir şey satmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarda bir şey satmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Kahve falında pazarda bir şey satmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kendini yiyip bitireceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda bişey satmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda domates satmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda meyve satmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında pazarda mal satmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze satmak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine bir şey satmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, musibetlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir