AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan kavun almak

Kahve falında pazardan kavun almak

Kahve falında pazardan kavun almak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, her şeyin yolunda gideceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında pazardan kavun almak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında pazardan kavun almak karamsar ruh halinden kurtulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında kavun turşusu görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında kavun ekmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kavun bahçesi görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında olgun kavun yemek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çok tatlı kavun yemek insanlardan takdir toplayacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kavun yemek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir